Természetes módszerek a terhességi émelygés, hányinger ellen 5. – Akupresszúra

Source: needaminute.blogspot.com via Sidney on PinterestEbben a részben az akupresszúra kínálta lehetőségeket nézzük meg a terhességi hányás, émelygés ellen. Ezeket a pontokat nemcsak kismamák használhatják, minden émelygéssel, hányingerrel járó probléma esetén alkalmazhatod ezeket a pontokat.

Emlékeztetlek rá, hogy terhesség esetén, különösen ha émelygéssel, hányingerrel, hányással jár, az étkezéseden mindenképp változtass a saját és a magzat egészsége érdekében. Használhatsz még homeopátiás szereket, és többféle egyéb lehetőséged van, hogy elmúljon az émelygés. Ezeket mind kombinálhatod az akupresszúrás pontok masszírozásával.

A kezelés módja:

A pontokat reggel, mielőtt kikelnénk az ágyból 5-6 percig stimuláljuk, majd fél órával később ismételjük meg, ha súlyosabb a probléma, nemcsak “reggeli rosszullét” a nap folyamán többször megismételhetjük, nincs káros mellékhatása.

Az akupresszúrás pontok:

Bef 12 pont: A has közepvonalában található a köldök és a szegycsont alsó vége között félúton. A befogadó meridián vezeték páratlan vezeték, ami a test közepén fut, ezért ebből a pontból csak egy van.

Vese 21 pont: A szegycsont csúcsának magasságában, a bordák szélén. Mindkét testfélen megtalálható, tehát 2 db pont.

Szb 6 pont: Mindkét kar belső oldalán a csuklóredő felett 3 ujjnyira. Képet itt találsz róla.

Ha tetszett, hasznosnak találtad az információkat lájkold, pluszegyezd, és oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesüljenek róla!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.