LEENDŐ KISMAMA! – Ha nem akar jönni a baba…

Source: ink361.com via Sara on PinterestHa már régóta tervben van a baba, de sehogy sem akar megfoganni, érdemes a gyógynövények erejét is segítségül hívni. Íme egy régi gyógyfüves recept meddőség ellen:

Végy ősszel vagy kora tavasszal felszedett 2-3 db másodéves, vastag angyalgyökeret, másnéven angyalfüvet (Angelica archangelica) vagy bioboltban szárítottat.

Ezt megmossuk, karikára szeleteljük, 2 evőkanálnyit 8-10 percig főzünk 6-8 dl vízben, majd 20 perc állás után leszűrjük. Egész napra elosztva, édesítés nélkül fogyasszuk!

Az angelikagyökér serkentőleg hat a máj és a méh működésére, segít a menstruációs ciklus rendezésében. Ennek a gyógynövénynek a gyökere emellett méregtelenítő, vértisztító, gomba- és baktériumölő hatású, emésztés serkentő.

Nemi erősítő tulajdonsága miatt a férjnek, apajelöltnek is ajánlott az angyalgyökérkúra lestyánlevél-forrázattal kiegészítve. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy az étrendje magnéziumban gazdag legyen. Azaz olajos magvak, sötétzöld levelű zöldségek, búzakorpa, teljes kiörlésű gabona gyakrabban kerüljön a tányérjára.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.